У школах та дитячих садочках Тернопільської громади проведуть навчання з екстреної евакуації

Опубліковано в Новини 16.02.2022

З метою вдосконалення практичних навичок з екстреної евакуації 17 лютого у закладах освіти Тернопільської міської територіальної громади проведуть спеціальні навчання. Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Надал.

- Враховуючи загрозу російської агресії, ми готуємо наше місто та населення, незалежно від віку, до життя в можливих умовах надзвичайної ситуації або в можливих умовах російської агресії. І вже в четвер, 17 лютого, у всіх дошкільних навчальних закладах і школах громади відбудуться навчання з питань евакуації дітей у випадку надзвичайної ситуації. Їхня мета - відпрацювання злагодженості дій, щоб бути готовими до  можливих негативних сценаріїв, - інформує Сергій Надал. - Окрім цього, 17 лютого також відбудеться нарада з усіма керівниками об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), після чого керівники ОСББ пройдуть навчання і підготовку щодо інформування мешканців як вести себе в умовах надзвичайної ситуації, як користуватися планом-евакуації, куди потрібно виходити для евакуації тощо.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.