Вишнівець має сучасний стадіон завдяки керівнику «Доброго Самарянина» Володимиру Кравцю

Опубліковано в Новини 09.12.2016

Дотримав своєї обіцянки директор ПАП «Добрий самарянин» Володимир Кравець і забезпечив будівництво нового стадіону у селищі Вишнівець вартістю 2 млн. 600 тис. грн.

Спортивний об’єкт громада отримує з усіма найсучаснішими умовами для проведення змагань та комфортного їх перегляду.

Стадіон освітлюється, обладнується електронне табло, встановлені трибуни критого типу, розраховані на 1500 посадочних місць. Футбольне поле має газонне покриття з автоматичною системою поливу, облаштовують гумові доріжки. Для спортсменів передбачено 12 душових кабінок, а також туалети - окремо для спортсменів, окремо для глядачів.

Цей стадіон – власність Вишнівецької громади, його орендує ПАП «Добрий самарянин» і сплачує ще по десять тисяч гривень. Попри це, вкладає в сотні разів більше коштів, аби громада мала достойний спортивний об’єкт.

Коли очільники приватного агропромислового підприємства «Добрий самарянин» взялися за капітальне будівництво Вишнівецького стадіону, то подумали і про дітей, яких братимуть із собою дорослі, щоб подивитися футбольний матч чи легкоатлетичні забіги. Так з’явився і сучасний дитячий майданчик: гойдалки, каруселі, гірки. Випробування на надійність майданчик вже пройшов цієї осені.

- До проекту нового стадіону ми підійшли з усією відповідальністю, шукали найкращі матеріали, спеціалістів, радилися з фахівцями, аби створити усі умови для спортсменів і глядачів. Зрозуміло, що інфраструктура спортивного об’єкту мала враховувати побажання і потреб усіх категорій вишнівчан, особливо дітей, відповідно, з’явилася ідея доповнити проект і майданчиком. Я сподіваюся, що цей стадіон стане у нагоді спортсменам, дозволить проводити різного роду змагання, а головне – залучить молодь до здорового способу життя, - наголошує Володимир Кравець

 

І Вишнівець, і навколишні села уже добре знайомі з відповідальним підприємством «Добрий самарянин», яке постійно реалізовує соціальні проекти та завжди відгукується на потреби громад. Тому хорошою новиною стане для мешканців те, що Володимир Кравець йде на вибори у голови Вишнівецької громади.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.