Школярі Чортківської громади завтра знову сядуть за парти

Опубліковано в Новини 06.02.2022

У школах Чортківської громади завтра, 7 лютого, відновлять очне навчання у школах.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

З понеділка, 7 лютого, відновиться очне навчання у школах Чортківської громади, повідомила начальниця управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради Людмила Поліщук.

За її словами, у міській раді спільно з адміністраціями шкіл ухвалили таке рішення, зважаючи на динаміку зниження кількості хворих на коронавірус та ГРВІ серед учнів та учениць.

«Таке рішення ухвалили, попередньо поспілкувавшись також із фахівцями, зокрема медиками та вірусологами. Тим не менш, ситуація із розповсюдженням вірусу – залишається дуже складною. І показники захворюваності по Україні, на жаль, – поки не досягли свого піку. Тому закликаємо всіх дотримуватися ключових протиепідемічних правил! А також вакцинуватися усім, в кого немає протипоказів», зауважила Людмила Поліщук.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.