Лижники з Кременця здобули бронзові нагороди у Польщі

Опубліковано в Новини 04.02.2022

130 спортсменів з Польщі, Чехії, Словаччини та України стали учасниками третього етапу змагань зі стрибків на лижах з трампліну та лижного двоборства «LOTOS Сup-2022», який нещодавно відбувся в польському місті Закопане.

Медалі виборювали у семи вікових категоріях, починаючи від старших хлопців до дорослих. З огляду на сильний вітер та сніг, змагання проводились для всіх на трампліні HS-70. Бронзовою призеркою турніру серед молоді (дівчата) у стрибках на лижах з трампліна стала вихованка ОДЮСШ із зимових видів спорту з Кременця Дарина Ільчук. Тренер спортсменки Василь Нікіфорук, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА. 

Також бронзову медаль здобув у Закопане ще один представник школи, кременчанин Руслан Шуманський, який посів третє місце у лижному двоборстві серед молодших юніорів. Спортсмен – вихованець тренерів Ярослава Карпця та Олександра Точинського.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.