Скандального єпископа-гультяя позбавили найвищого чину

Опубліковано в Новини 07.12.2016

На його посаду призначили єписокпа Карпатської єпархії.

6 грудня на Архієрейському соборі УАПЦ у Києві розглянули питання щодо стану справ в Тернопільській та Хмельницькій єпархії УАПЦ. Постановили вивести Високопреосвященнійшого архієпископа Мстислава (Гук) з числа єпископів УАПЦ, повідомила прес-служба Тернопільської єпархії УАПЦ.

У зв’язку з рішенням та зверненням єпархіального собору Тернопільської єпархії (від 1 грудня 2016 року) до Архієрейського Собору Української Автокефальної Православної Церкви призначили правлячим єпископом Тернопільської єпархії Преосвященнійшого Віктора (Бедь), єпископа Мукачівського і Карпатського, із збереженням за ним керівництво Карпатською єпархією.

Нагадаємо, у жовтні Україною розійшлася новина, що керуючий Тернопільською Єпархією УАПЦ архиєпископ Тернопільський і Подільський Мстислав (Гук) розважався в одному із нічних клубів Тернополя разом із місцевими священнослужителями.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.