У Тернополі водій грубо порушив правила дорожнього руху (відео)

Опубліковано в Новини 26.01.2022

У Тернополі водій грубо порушив ПДР.

Він їхав назустріч іншим машинам вулицею з одностороннім рухом.

Ці дії містяни зафіксували на відео та поширили у спільноті «Stupid parking Ternopil (фіксація порушень правил паркування в Тернополі)».

Розумію,що ситуація не нова. Але мене обурив той факт,що коли я його наздогнав запитати для чого так їхати, цей чорт відповів" Ти шо, не бачиш аварійки?". Так і живемо.., – каже автор відео Андрій Семак.

У обговоренні містяни таким вчинком водія обурюються.

– Чомусь всі думають що аварійка це індульгенція від усього. Найчастіший симптом - включив аварійку і ставай де хочеш. ІМХО я б таких позбавляв прав. Тупо тому що вони не знають для чого саме використовується аварійка. Отже не знають ПДР, так що мусять йти їх перездавати. Стоїш на аварійці в місті - або машину забирає евакуатор(бо вона не їде, інакше чому ти врубав аварійку) або права забирає патруль. P.S. Звісно ще залишається незначний відсоток адекватного застосування аварійки - у хлопа щось трапилось і він ковиряється з авто або очікує поки його відбуксирують. Але я щось ніразу такого в місті не зустрічав, – пише Сергій Третяк.

–  Проблема вирішується дуже просто, головне бажання було б.Ставляться шипи типу лежачого поліцейського, які не працюють в сторону руху і спрацьовують якщо хтось ломиться в зустрічному напрямку, – говорить Taras Semkiv.

– Безнаказаність породжує вседозволеність. Як би його лупнула якась вантажівка, водій якої був впевнений в безпеці, то ту аварійку засунув би собі поглибше, – додає Yaroslav Kurus.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.