Бійцям на передову тернополяни привезли техніку і хороший настрій

Опубліковано в Новини 06.12.2016

Мистецьке свято для військових везли з Тернополя.

Спільна поїздка колективу Тернопільського драмтеатру та Голови обласної ради Віктора Овчарука й заступника голови Тернопільської ОДА Олега Валова відбулася на Схід України до міста Лисичанська. Там вони відвідали наших тернопільських бійців з 44-ї артилерійської бригади та підрозділу СБУ, які в ці дні дають відсіч подальшому наступу агресора.

З Тернопільщини із собою привезли частинку рідної домівки – виставу «Сватання на Гончарівці», продуктові гостинці та обладнання, якого потребували бійці. З репертуару зумисне вибрали саме комедійну виставу, аби глядачам, які постійно перебувають в «польових умовах», хоч трохи підняти настрій. Подібні заходи, як зазначають самі військові, є для них розрадою і підтримкою.

Важливою частиною поїздки стало неформальне спілкування з бійцями. Тернопільський драмтеатр вперше побував в зоні АТО, кілька разів поїздка готувалася, та не всі моменти вдавалося організувати повністю. Відігравши виставу, побувавши у побуті бійців, скуштувавши військової каші, актори кажуть, що готові їхати знову.

Підтримка бійців є важливою складовою в роботі Тернопільської адміністрації. «Поїздки з Тернопільщини на Схід відбуваються регулярно: районі адміністрації мають шефство над 44-ю артилерійською бригадою, багато у чому – як у випадку з даною поїздкою, допомагають й місцеві підприємці», - зазначає заступник Голови Тернопільської ОДА Олег Валов.

 

Підтримка волонтерів та ініціативних груп дуже потрібні армії, і в цьому переконалися наші земляки. Тож спільними зусиллями уже приступають до підготовки наступної акції.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.