Роман тернопільського письменника відзначили на конкурсі "Гранд Коронація слова"

Опубліковано в Новини 25.01.2022

Роман тернопільського письменника Олександра Вільчинського «Інші двері» відзначили дипломом на конкурсі «Гранд Коронація слова».

Про це у мережі розповів автор літературного твору.

Книга отримала спецвідзнаку у номінації «Романи», за «За найкраще художньо-психологічне осягнення дійсності» від Олени Єременко, доктора філологічних наук, професорки, заступниці голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти».

– Ось, нагорода таки знайшла героя. Особливо приємно, що від пані професорки Олени Єременко, ну і "Гранд Коронації" дякую за увагу, – пише Олександр Вільчинський.

У обговоренні тернополяни привітали письменника з відзнакою.

– Найщиріші вітання!!!!Успіхів і творчого натхнення.., – каже Антоніна Бідюк.

– Мої вітання Майстру, – пише Світлана Пасічник.

– Вітання у купі з глибокою повагою за творчість, – говорить Михайло Ісак.

Гранд Коронація слова — це конкурс, який заснували в рамках міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» Тетяна та Юрій Логуші. В Конкурсі змагаються переможці — лауреати перших премій у номінаціях «Романи», «П’єси», «Кіносценарії» та «Проза для дітей». Вперше Гранд Коронація слова була проведена у 2010 році. Охопила переможців Конкурсу від початку заснування (10 років). Корони для переможців конкурсу «Гранд Коронація» виготовила Ювелірна студія HARARUK. Замість традиційних зубчиків, її прикрашали пір’я письменницьких ручок, а по всьому обручу були викладені яскраві рубіни.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.