Тернополянин привласнив чужий мобільний телефон

Опубліковано в Новини 26.01.2022

Правоохоронці Тернопільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження щодо мешканця міста 1983 року народження, який поцупив техніку.

На лінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку мобільного телефону. Заявник розповів, що невідома особа викрала з його робочого місця майно. Зловмисник скористався слушною нагодою та привласнив телефон. Завдані збитки чоловік оцінив в 9000 гривень.

У ході розшукових заходів поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявився тернополянин.

Відомості про подію працівники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.