На Тернопільщині оштрафували підприємство

Опубліковано в Новини 21.01.2022

Посадовими особами Управління Держпраці здійснено спробу проведення позапланової перевірки на підприємстві з виробництва продуктів харчування, на якому використовується праця іноземців.

На законну вимогу інспектора праці роботодавцем не надано необхідних документів для проведення заходу контролю. У результаті інспекторами праці складено відповідний акт.

За створення перешкод у проведенні перевірки, уповноваженою особою Управління Держпраці за результатами розгляду матеріалів справи винесено постанову про накладання на суб’єкта господарювання штрафних санкцій у розмірі 19 500 гривень.

Постанова набрала законної сили з дня її винесення. У разі сплати роботодавцем 50% розміру штрафу протягом 10 банківських днів з дня її вручення, постанова вважатиметься виконаною.

 

Джерело: Управління Держпраці у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.