На Тернопільщині викрили двох зловмисниць, причетних до крадіжок з помешкань

Опубліковано в Новини 06.01.2022

Одна із жінок викрала з будинку жителя села Токи мобільний телефон, а інша спокусилася на чужу постільну білизну та тисячу гривень.

До співробітників відділення поліції №5 селища Підволочиська надійшло повідомлення від 31-річного жителя села Токи про крадіжку мобільного телефона з його будинку. Встановивши обставини події, правоохоронці з’ясували, що до протиправного причетна 28-річна мешканка Хмельниччини. 

Потерпілий напередодні запросив молоду жінку до себе додому. Вона, скориставшись моментом, викрала телефон господаря. Речовий доказ поліцейські у неї вилучили.

У вчиненні ще однією крадіжки з помешкання підволочиські поліцейські викрили 35-річну жительку Чортківського району. Жінка, гостюючи у знайомого, який проживає в одному із сіл Скалатської громади, винесла з його будинку постільну білизну та гроші.

За обома фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 5 років обмеження волі.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.