На шиномонтажі у Тернополі загорілося авто

Опубліковано в Новини 01.12.2016

Пожежі будівель та транспорту виникали по області протягом доби.

30 листопада о 08:15 виникла пожежа житлової будівлі в с. Передмірка Лановецького району. Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття на площі 20 м.кв. та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Пожежу ліквідовано черговим караулом 11-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління. Під час гасіння врятовано 1 будівлю.

О 19:10 виникла пожежа господарської будівлі в с. Кутянка Шумського району. Внаслідок пожежі знищено покриття та перекриття господарської будівлі орієнтовно площею 50 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Під час гасіння врятовано 1 будівлю. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-16 Управління. Під час гасіння пожежі врятовано 1 житлову будівлю.

О 22:38 до оперативно-диспетчерської служби  Управління ДСНС України у Тернопільській області, надійшло повідомлення про пожежу на території шиномонтажу в м. Тернопіль по вул. Бродівська-Гріга. На місце події одразу направлено черговий караул 1 ДПРЧ 1ДПРЗ Управління. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що горить легковий автомобіль марки Toyota Camry. Внаслідок пожежі знищено моторний відсік, лобове скло та пошкоджено салон автомобіля. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 1 ДПРЧ 1ДПРЗ Управління.

Прес-служба Управління ДСНСУ

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.