Тернопільський драмтеатр отримав керівника

Опубліковано в Новини 01.12.2016

30 листопада відбулося ІІІ пленарне засідання четвертої сесії облради. Окрім іншого депутати проголосували за призначення на посади керівників комунальних закладів культури - переможців конкурсів, а також затвердили статути закладів.

Було прийнято рішення призначити Бориса Репку на посаду директора театру - художнього керівника Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка, а також затвердити статут театру у новій редакції та програми його розвитку, зазначила прес-служба Тернопільської облради.

Окрім цього вирішили таке:

"Про призначення Василишин Ольги Петрівни на посаду директора обласного комунального меморіального музею - садиби Леся Курбаса в с. Старий Скалат Підволочиського району, затвердження статуту музею – садиби у новій редакції та програми його розвитку ", "Про призначення Вітенка Василя Івановича на посаду директора Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки, затвердження статуту бібліотеки у новій редакції та програми її розвитку", "Про призначення Гук Лесі Степанівни на посаду директора Тернопільської обласної бібліотеки для молоді, затвердження статуту бібліотеки у новій редакції та програми її розвитку", "Про призначення Дуди Ігоря Микитовича на посаду директора Тернопільського обласного художнього музею, затвердження статуту музею у новій редакції та програми його розвитку", "Про призначення Костюка Степана Володимировича на посаду директора Тернопільського обласного краєзнавчого музею, затвердження статуту музею у новій редакції та програми його розвитку", "Про призначення Лемішки Ярослава Петровича на посаду директора Тернопільської обласної філармонії, затвердження статуту філармонії у новій редакції та програми її розвитку", "Про призначення Новіцької Надії Семенівни на посаду директора Тернопільської обласної бібліотеки для дітей, затвердження статуту бібліотеки установи у новій редакції та програми її розвитку", "Про призначення Сеніної Тамари Григорівни на посаду директора обласного комунального літературно - меморіального музею Юліуша Словацького в м. Кременці, затвердження статуту музею у новій редакції та програми його розвитку", "Про призначення Cохацького Михайла Петровича на посаду директора Борщівського обласного комунального краєзнавчого музею, затвердження статуту музею у новій редакції та програми його розвитку", "Про призначення Cушка Володимира Ігоровича на посаду директора Тернопільського обласного методичного центру народної творчості, затвердження статуту центру у новій редакції та програми його розвитку", "Про призначення Тиханського Михайла Миколайовича на посаду директора музейного комплексу «Лемківське село», затвердження статуту музейного комплексу у новій редакції та програми його розвитку", "Про призначення Ухман Ірини Василівни на посаду директора обласного комунального музею Богдана Лепкого в м. Бережани, затвердження статуту музею у новій редакції та програми його розвитку", "Про призначення Черемшинської Романи Степанівни на посаду директора обласного комунального етнографічно – меморіального музею Володимира Гнатюка у с. Велеснів Монастириського району, затвердження статуту музею у новій редакції та програми його розвитку", "Про призначення Ягодинської Марини Олександрівни на посаду директора Тернопільського обласного центру охорони та наукових досліджень памяток культурної спадщини, затвердження статуту центру у новій редакції та програми його розвитку".

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.06.2024 soroka
Волонтер «Української команди» Андрій Надкевич – серед номінантів регіонального відбору на здобуття «Ордену Святого Пантелеймона»
У Тернопільському національному медичному університеті імені І.Горбачевського 12 червня відзначили медиків області, які перемогли у…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.