Тернополянину загрожує до п’яти років позбавлення волі

Опубліковано в Новини 24.12.2021

Таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло, інше приміщення інкримінують працівники тернопільського районного управління поліції  37-річному місцевому мешканцю.

До працівників територіального підрозділу поліції надійшло звернення від жителя міста. Він попросив розшукати крадія, який заволодів його електроінструментами.

У ході розшукових заходів поліцейські встановили, що протиправне вчинив раніше не судимий тернополянин. Він проник в підвальне приміщення багатоповерхівки та викрав звідти сім одиниць інструментів. Майно він реалізував в ломбард, а кошти витратив на власні потреби.

Відомості про подію працівники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Перевіряється причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів на території  міста.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.