На одній з вулиць Тернополя невідомий зрубав 5 ялинок (фотофакт)

Опубліковано в Новини 23.12.2021

У одному з дворів Тернополя невідомий зрубав 5 ялин.

Про це люди розповіли у спільноті «Тернопільські новини №1».

–Ще вчора вечером тут росли  5ть ялинок, а сьогодні зранку  одні пеньки. Серце розривається, сусід посадив їх, підливав, доглядав, а хтось їх зрубав, – розповідає місцева мешканка Мирослава Коршовська.

За словами авторки допису, дерева, імовірно, зрізали вночі.

У обговорення користувачі висловлюють обурення ситуацією.

–Це ж не квітку зірвали. Це дерева пиляли. Ніхто не бачив? Моя хата скраю - ось що потрібно знати про українця. Коли кронували липу під моїми вікнами, то мене чули всі, я знімала стрім і поширювала в усі можливі групи у соц.мережі. А тут ялинки спиляли і ніхто не бачив. Не вірю, – каже Виктория Окладная-Чернецкая.

– Низький рівень самосвідомості, що тут скажеш. Якщо було б розуміння, скільки сил і часу вкладено в ці деревця, і що після свят їх просто викинуть, то напевно не зрізали б. А так просто компульсивне ХОЧУ і все... сумно, – зазначає Наталя Буката.

– Цікаво просто, кому ті ялинки заважали? Взяли зрубали, нафіга питається? Шкода що наші камери не захоплюють ту територію, але бачила приїжала поліція, можливо з цього приводу, – каже Olga Florchuk.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.04.2024 Катерина Шаблій
Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?
Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.