Під час пожежі на Тернопільщині загинув чоловік

Опубліковано в Новини 16.12.2021

Чотирнадцятого грудня о 13:39 год. на номер екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в житловому будинку, в с. Тютьків Микулинецької територіальної громади Тернопільського району.

Внаслідок пожежі вогнем знищено ліжко, стіл та телевізор на загальній площі 3 м кв., пошкоджено речі домашнього вжитку, а також облицювання стін і стелі в кімнаті будинку на площі 20 м кв. 

На жаль, не обійшлось без жертв: на місці події виявлено тіло  власника помешкання, громадянина 1962 року народження, без ознак життя, згубна звичка якого – паління в ліжку, ймовірно, й стала причиною трагедії. 

Пожежу ліквідовано місцевим населенням до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

 

Джерело: УДСНС у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.