На Тернопільщині відкрили ще одну амбулаторію загальної практики сімейної медицини

Опубліковано в Новини 16.12.2021
 

У селі Ангелівка Байковецької громади відкрили амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Вартість будівництва – 7 млн грн, з них 700 тис. грн – співфінансування органу місцевого самоврядування.

- Амбулаторія оснащена сучасним обладнанням та має власну лабораторію з якісними аналізаторами. Тепер пацієнти зможуть отримати комплексну допомогу у своїй громаді. Приємно, що в місцеві жителі планують розширити перелік медичних послуг, які надаватимуть в амбулаторії, - зазначив голова ОДА Володимир Труш.

У закладі працюватиме десять медичних працівників. Вони надаватимуть допомогу жителям чотирьох населених пунктів.

- Ми будемо розвивати не тільки надання лікарських послуг, а й лабораторних. Для цього було закуплено сучасні аналізатори. Також, в амбулаторії пацієнти зможуть пройти УЗ-діагностику та огляд у спеціалізованих лікарів, серед яких кардіолог, - зазначив директор амбулаторії Володимир Білий.

 

Джерело: ТОДА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.