Громади Тернопільщини можуть подавати заявки на гранти Українського культурного фонду

Опубліковано в Новини 13.12.2021
Нещодавно стартував новий грантовий сезон від Українського культурного фонду. Чимало тернопільських громад зацікавилися можливістю подати заявку на гранти. Команда Програми «U-LEAD з Європою» в Тернопільській області вирішила організувати онлайн-консультацію щодо огляду грантових можливостей саме від УКФ.
 
З представниками Заліщицької, Гусятинської, Збаразької та Бережанської територіальної громад працював експерт Петро Гоцалюк. Він розповів присутнім про основні програми, які пропонує Український культурний фонд та ознайомив з ключовими вимогами щодо проектних заявок.
 
Триває прийом заявок на гранти за такими напрямками:
- дослідження. Освіта. Резиденції. Стипендії (до 31 січня);
- інноваційний культурний продукт (до 20 січня);
- аудіовізуальне мистецтво (до 17 січня);
- культура без бар’єрів (до 17 січня);
- культурна спадщина (до 31 січня);
- культура. Регіони (до 14 лютого);
- «Ґранд-подія» (до 31 січня).
 
Учасники онлайн-консультації також обговорили нововведення, які почали діяти у новому грантовому сезоні. Одне з них — розширення можливостей для заявників при використані коштів гранту. Зокрема, збільшено граничну суму для придбання основних засобів до 50 тис. грн (без ПДВ) за одиницю (було — не більше 6 тис. грн). Представники громад ділилися своїми ідеями, які потенційно можуть стати проектними заявками та бути поданими на конкурс грантів від Український культурний фонд, — розповідають у Тернопільському регіональному офісі Програми  «U-LEAD з Європою».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.05.2024 soroka
Щомісяця Сергій Надал за власні кошти допомагає ЗСУ: передав ще 5 FPV-дрони для 24-ї окремої механізованої бригади
Міський голова Сергій Надал передав ще п’ять FPV-дронів бійцям 24-ї окремої механізованої бригади. Дрони закуплені…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.