При заборгованості перед КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» арештовують майно

Опубліковано в Новини 07.12.2021

Так, у рамках виконавчого провадження про стягнення заборгованості за послуги з централізованого опалення у сумі 32,4 тис. грн., яка виникла у мешканців однієї з квартир в будинку на вул. Живова,  було накладено арешт на автомобіль, який належить на праві власності одному із боржників.

Під час подорожі боржників на море, автомобіль був вилучений працівниками поліції та доправлений на штрафний майданчик до моменту погашення заборгованості. Тільки після повного погашення заборгованості, зняття арешту з майна та закриття виконавчого провадження автомобіль був повернутий власнику.

Такі випадки із вилученням автомобілів є непоодинокими. Коли на автомобіль накладено арешт, його у будь-який момент може бути вилучено у власника. Крім того, власник не може на такому автомобілі перетнути кордон, не може цей автомобіль продати, подарувати чи обміняти.

Також у КП “ТМТКЕ” зазначають, йде з розумінням розглядають кожен окремий випадок виникнення заборгованості. У випадку існування вагомих причин виникнення заборгованості, КП “ТМТКЕ” укладає із боржниками угоди про реструктуризацію заборгованості. Це дає можливість боржникам уникнути усіх негативних наслідків, пов’язаних із примусовим стягненням заборгованості, а також дає можливість отримати субсидії навіть за наявності заборгованості.

 

Джерело: КП “ТМТКЕ”

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.05.2024 soroka
Щомісяця Сергій Надал за власні кошти допомагає ЗСУ: передав ще 5 FPV-дрони для 24-ї окремої механізованої бригади
Міський голова Сергій Надал передав ще п’ять FPV-дронів бійцям 24-ї окремої механізованої бригади. Дрони закуплені…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.