Тернопільський борець Володимир Войтович - чемпіон всеукраїнський змагань

Опубліковано в Новини 30.11.2021

Став чемпіоном. Володимир Войтович проводить перше тренування після перемоги на Всеукраїнських змаганнях з греко-римської боротьби "Кубок України" серед юніорів. Загалом у Харкові змагалися понад 160 борців зі всієї України. Вперше Володимир боровся у вазі 60 кілограмів.

- Це були досить важкі змагання, особливо фінальна зустріч. Але з моїм тренером, який ставив мені техніку і прийом, вдалося виграти і стати чемпіоном, — пригадує Володимир Войтович.

У Харкові змагалися двоє тернопільських борців. Крім Володимира Войтовича ще й Едуард Стрільчук. Він  підходив до змагань у якості діючого чемпіона у ваговій категорії 60 кілограмів. Хлопці навіть очікували, що зустрінуться у боротьбі за фінал. Але Едуард несподівано поступився в 1/4.

 

Джерело: Т1 Новини

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.