У Тернополі 17-річний хлопець поцупив автомобіль таксі

Опубліковано в Новини 27.11.2021

Співробітники Тернопільського районного управління поліції підозрюють 17-річного жителя Чортківського району у незаконному заволодінні транспортним засобом. Неповнолітній спокусився на автомобіль, яким надає послуги таксі його знайомий.

Зі слів заявника, юного чортківчанина він знає лише декілька днів. Хлопець жалівся, що потрапив у неприємну ситуацію, і тернополянин пустив його пожити до квартири, яку орендує. Котрогось дня, повернувшись з нічної зміни, тернополянин міцного заснув, а коли прокинувся, то не застав у помешканні свого знайомого. Юнак пішов, прихопивши з собою ключі від автомобіля.

Поліцейські розшукали викрадача у Чортківському районі, звідки він родом. Автомобіль вилучили. Щодо неповнолітнього розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, що завдало значної матеріальної шкоди) Кримінального кодексу. За скоєне йому загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.