За новий спортивний інвентар можуть позмагатись тернополяни

Опубліковано в Новини 25.11.2016

"Посилка успіху" - саме така назва конкурсу від Фонду Кличка, який вже п'ятий раз стартує в Україні. В рамках його проведення 50 спортивних шкіл чи осередків зможуть отримати новий інвентар, все що потрібно - надіслати власноруч зняте відео з тренування вихованців спортивної секції або команди дітей чи підлітків. 

"До участі у конкурсі можуть долучитися тренери, вчителі фізкультури, школярі та їхні батьки. Журі не буде оцінювати технічну якість зйомки, натомість відео-ролик конкурсанта має бути: оригінальним, тривати не більше трьох хвилин, показував тренування спортивної секції або команди та не порушувати авторські права" - повідомляють в управлінні фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА.

Відзнятий матеріал потрібно завантажити у YouTube або Facebook, потім - зареєструвати свою заявку в системі: https://my.klitschkofoundation.org/login. Заяви на участь в конкурсі прийматимуться до 8 січня 2017 року. А вже 16 січня 2017 року на сайті Фонду Кличка будуть оприлюднені результати.

Детальна інформація про умови "Посилка успіху" ТУТ.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.04.2024 Катерина Шаблій
Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?
Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.