Втратив майже 80 000: тернополянин потрапив у аферу, купуючи авто

Опубліковано в Новини 24.11.2021

Майже 80 000 гривень переказав мешканець обласного центру на рахунок аферистів за купівлю неіснуючого автомобіля. За даним фактом працівники територіального підрозділу поліції розпочали досудове розслідування.

Чоловік розповів, що знайшов в інтернеті допис про продаж іномарки. Зв’язавшись з продавцем, останній повідомив вигідні умови купівлі. Однак він попросив переказати на рахунок грошові кошти, як гарантію придбання іномарки. Чоловік здійснив транзакцію, а коли зателефонував до псевдопродавця, то зрозумів, що його ошукали. 

Відомості про подію правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Відділ комунікації поліції 
Тернопільської області

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.07.2024 soroka
Генератори, пересувні котельні, ремонт теплоджерел, - Кличко розповів, як Київ готується до складної зими
Мер Києва Віталій Кличко розповів, як Київ готується до складного опалювального сезону, враховуючи масштабні пошкодження…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.