Тернопільські поліцейські вирушили у зону проведення Операції об’єднаних сил

Опубліковано в Новини 16.11.2021

У понеділок, 15 листопада, зведений загін поліцейських Тернопільщини поїхав на схід України, щоб змінити на бойовому посту своїх колег, котрі вже понад два місяці несуть там службу.

Тернопільські правоохоронці їздять у відрядження в зону ООС з літа 2014 року. За цей час зарекомендували себе відповідальними та сумлінними у ставленні до службових обов’язків.

Підтримати та провести правоохоронців прийшли керівництво обласної держадміністрації, поліції області, колеги, друзі та рідні. 

До зведеного загону увійшли бійці роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль» та співробітники із різних підрозділів поліції області. Вони вже не раз бували на сході, тож добре знають свої основні обов’язки.

Після спільної молитви та благословення священників зведений загін  вирушив у далеку дорогу.

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.04.2024 Катерина Шаблій
Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?
Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.