Псевдооператор мобільного зв’язку ошукав мешканця Тернопільщини

Опубліковано в Новини 15.11.2021

Правоохоронці відділення поліції № 1 (м. Тернопіль) відкрили кримінальне провадження за фактом шахрайства вчиненого щодо жителя Тернопільського району. Чоловік повірив додзвонювачу й як наслідок став жертвою афери.

Він розповів, що до нього зателефонував невідомий чоловік й представився співробітником мобільного телефонного зв’язку. Він повідомив потерпілому про певні технічні несправності й про те що його мобільний номер протягом декількох годин буде заблоковано. Він попросив чоловіка повідомити всі персональні дані, аби через певний проміжок часу активувати номер. Краянин зробив все що його попросили, а згодом отримав сповіщення про оформлення на нього кредитного зобов’язання на суму  майже 15 тисяч гривень.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.04.2024 Катерина Шаблій
Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?
Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.