Тернополяни пропонують перебудувати проїзд на одній з вулиць міста

Опубліковано в Новини 12.11.2021

У мережі тернополяни пропонують реорганізувати проїздну частину на вулиці Ломоносова.

Про це розповів у мережі Віталій Кулина.

– На вул. Ломоносова є вузький прозд з підпірними стінами з обох боків та з відсутнім тротуаром. Рухаючись в сторону Старого парку або в зворотньому напрямку до пр. Злуки це створює незручності водіям та небезпеку пішоходам. Пропозиція полягає в організації на відрізку від вул. Ломоносова 60 до будинку вул. Галицька 54 односторонього проїзду з тротуаром. А також зробити одностороній проїз по віл. Галицькій попри будинок №37 до вул. Над Яром, включаючи ремонт даної ділянки та створення проїзду від вул. Галицька до вул. Над Яром в районі будинку №16. Це забезпечить зручний проїзд автомобілів та безпечний пішохідний рух в сторону Старого парку та в зворотньому напрямку пішоходам та маломобільним групам населення, – пише чоловік.

У обговоренні люди висловлюють власну думку стосовно пропозиції.

– Не на часі бо дана вулиця буде повністю реконструйована на наступний рік відповідно про варіанти треба буде думати вже після кінцевого вигляду вулиці галицької, ну або хоча б проект треба бачити, але по факту там просто треба домурувати окремий тротуар за перестінком тай все, – каже Andriy Budzinsky.

–100% підтримуємо, – додає Галина Черкашина. – Ломоносова вся незручна. Немає тротуарів і постійний рух.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.