Теребовлянка отримала нагороду для школярів-геніїв

Опубліковано в Новини 24.11.2016

І грошову стипендію як стимул до наукових успіхів.

Учениця VI класу Теребовлянського навчально-виховного комплексу Тернопільської обласної ради Юлія Кричун, разом зі свої наставником, вчителем біології Л.Гуцкалюк побували у Києві на врученні дипломів переможцям Всеукраїнського етапу олімпіад з базових навчальних предметів і переможцям конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у МАН  та стипендій Президента України.

“У листі до свого сина Альберт Енштейн писав, що життя схоже на велосипед – потрібно постійно рухатись, щоб не втратити рівновагу. Тому я щиро зичу вам постійного руху, ніколи не зупинятися на шляху до свого успіху. І пам’ятайте, тим, що вам вручається президентська стипендія, ви вже довели, що в середині вас є величезний талант, а далі важлива лише постійна праця над собою. Ми, зі свого боку, будемо підтримувати вас на цьому шляху”, - звернулася до стипендіатів  міністр освіти та науки України Лілія Гриневич.

Загалом стипендії Президента України отримали 270 школярів-геніїв з усієї України – майже по 15 тис. гривень на кожного. Таке матеріальне заохочення має стати суттєвим стимулом для дітей серйозно займатися наукою. 

 

Серед нагороджених - теребовлянська гімназистка Юля Кричун.

Джерело

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.