Нацгвардійка з Тернопільщини стала чемпіонкою Європи з UF ММА

Опубліковано в Новини 10.11.2021

Любов Дереш, військовослужбовиця 2 батальйону 2 Галицької бригади Нацгвардії України, стала чемпіонкою Європи з ММА.

Військова продемонструвала найкращий з можливих результатів і виборола перемогу у категорії 52,2 кг/18+ у Надії Овчиннікової, повідомляють на сторінці 2 Галицької бригади Національної гвардії України.

Чемпіонат Європи відбувався у Києві, в Палаці Спорту. До української столиці з’їхались учасники з 14 країн. Нацгвардійка представляла в збірній Україні не лише рідний підрозділ, а й свій регіон. Разом з нею Тернопільщину представляв і Юрій Чугай. Хлопець посів 2 місце у своїй ваговій категорії.

– Люба сьогодні вкотре довела, що всі її перемоги – результат наполегливої роботи. Постійні тренування та регулярні виступи на змаганнях дають Любі можливість впевнено виборювати першість у практично всіх своїх опонентів. Пишаємося нашою переможницею! підкреслив тренер спортсменки Теодор Аркуша.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.