Оперуповноваженому відділу кримінальної поліції Тернопільщини обрали запобіжний захід

Опубліковано в Новини 09.11.2021

За клопотанням слідчого, погодженим з прокурором, судом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з визначенням розміру застави понад 68 тис. грн старшому оперуповноваженому відділу кримінальної поліції Тернопільського районного управління ГУНП в області, підозрюваному в отриманні 21,5 тис. неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

Поліцейського викрито при одержанні 21,5 тис. грн  за вплив на співробітників регіонального сервісного центру МВС України щодо успішної здачі іспитів для поновлення права керування транспортними засобами різних категорій.
Триває розслідування, що здійснюють слідчі ТУ ДБР, розташованого у м. Львові,  за процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури. 
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.