Бруківковий "колапс" у Тернополі

Опубліковано в Новини 24.11.2016

Тернополяни продовжують скаржитись та обговорювати просідання бруківки, яку зовсім нещодавно лише облаштували на вулицях. Зокрема, на бульварі Дмитра Вишневецького, на вулиці Лепкого та проспекту Злуки не так давно трапились подібні неприємні випадки.

Разом з тим, в управлінні ЖКГ пояснюють:

"У зв’язку з тим, що у соцмережах та у деяких ЗМІ вкотре активно почали обговорювати якість ремонту тротуарів у Тернополі, повідомляємо, що кожен випадок просідання бруківки розглядається окремо. Наголошуємо, що підрядники, які здійснюють капітальні ремонти  тротуарів у Тернополі у межах титульних списків, надають гарантійні зобов’язання щодо якості виконаних робіт. То ж, у випадку пошкоджень, їх ліквідовують самі підрядники без залучення бюджетних коштів."

Тому, вже скоро підрядні організації повинні виправити недоліки із просіданням бруківки за власні кошти. Крім того, в управлінні ЖКГ зазначають: на вулиці Лепкого тротуар облаштував за власний кошт приватний підприємець, тобто даний тротуар не був відремонтований у рамках реконструкції скверу на вулиці Лепкого.

Подібна ситуація і на ділянці поблизу ТРЦ “Ювілейний” на проспекті Злуки неподалік від в’їзду на вулицю Лепкого. Там ремонтні роботи здійснювались ПП “Креатор Будом” без залучення коштів із бюджету міста. До того ж, не так давно вказаний ПП вже ліквідовував проблему із осіданням бруківки на тій же ділянці.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.04.2024 Катерина Шаблій
Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?
Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.