«Дві з половиною години очікування»: тернополяни скаржаться на черги в місцевих поліклініках

Опубліковано в Новини 08.11.2021

У мережі тернополянка Аліна Жайворонко розповіла, як у одній з поліклінік міста їй з температурою їй довелося чекати прийому в лікаря дві з половиною години.

Своєю історією містянка поділилася у спільноті «Тернопільські новини №1».

– Дві з половиною години з температурою у чергах у  міській поліклініці 2. Ось вам і дотримання дистанції та всіх решту протиепідемічних правил. Серед таких як я - хтось з температурою 38, інші з підтвердженим ПЛР-тестом і УВАГА❗️в один момент люди почали штурмувати кабінет, бо як виявилося для того, аби отримати сертифікат вакцинації, потрібно провести два дні у черзі, – розповідає Аліна Жайворонко. І щоб ви знали - в комунальних поліклініках попередній електронний запис вам не забезпечить збереження нервів і відсутність черги. Але потрапивши в кабінет, і мене чекало розчарування - мене записали у чергу на здачу тесту на ковід. На коли - нікому не відомо. Прости взяли номер. Тому промарнувавши половину дня, почимчикувала я робити тест в приватну клініку.

У обговоренні містяни діляться схожими історіями.

–Я сьогодні написала своєму сімейному лікарю, що маю температуру 38 /2 повідомила, що хворію вже два дні і що вживала з ліків. Це було 10:04 і він чемно переглянув,а відповіді до цієї пори не має. Оттак працюють сімейні лікарі. На прийом не має місця, а в живій черзі мені з температурою не має сили сидіти. А потім кажуть, що померли від ускладнення корона вірусу, –  каже Оксана Сембай.

–Така ж ситуація і в поліклініці 1.Для того, щоб одержати сертифікат про вакцинацію, треба посидіти під кабінетом до сімейного лікаря 3-4 години. А там сидять і хворі. А працюють медики, котрі нас вчать, як оберігатися від цієї страшної недуги, – додає Галина Чернолева.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.07.2024 soroka
В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті
В Івано-Франківську збільшили вартість проїзду у громадському транспорті. Місцева влада пояснює підвищення вимушеним кроком та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.