На Тернопільщині спіймали злодія

Опубліковано в Новини 07.11.2021

Працівники відділення поліції № 3 ( м. Теребовля ) Тернопільського РУП задокументували факт крадіжки вчинений на території приватного підприємства. Підозрюваний привласнив комплектуючі деталі до сільськогосподарської техніки.

До правоохоронців територіального підрозділу поліції надійшло звернення від жителя району. Він повідомив, що виявив факт крадіжки. Завдані збитки він оцінив в чималу суму.

У ході розшукових заходів працівники поліції встановили, що протиправне скоїв житель села 1961 року народження. Викрадені деталі підозрюваний добровільно видав.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.