Тернопільські патрульні виявили два автомобілі, що перебували в розшуку державною виконавчою службою

Опубліковано в Новини 05.11.2021
Другого листопада на автодорозі М—09 "Тернопіль —Львів—Рава-Руська", за порушення правил дорожнього руху інспектори зупинили автомобіль Ford. В ході з'ясування всіх обставин правопорушення та перевірки інформації про водія й транспортний засіб згідно з базами даних, патрульні з'ясували, що автомобіль розшукується державною виконавчою службою, бо власник не сплатив штрафи за порушення ПДР України.
Інспектори склали на водія адміністративні матеріали та викликали на місце працівників державної виконавчої служби для подальшого з'ясування всіх обставин, повідомили у Патрульній поліції Тернопільської області.
Інший випадок стався того ж дня, близько 16-ї години, патрулюючи на вул. 15-го Квітня, інспектори помітили автомобіль Mitsubishi, водій якого порушив ПДР України. Поліцейські зупинили автівку та, під час перевірки інформації про водія й транспортний засіб згідно з базами даних, встановили, що автомобіль також розшукується державною виконавчою службою. Патрульні викликали на місце працівників ДВС України.
 
Фото: Патрульна поліція Тернопільської області
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.