«УКРОПівець» Андрій Цибульський відзначив спец-призом переможця Меморіалу Богдана Сцібайла з вільної боротьби

Опубліковано в Новини 23.11.2016

Цими вихідним у Тернополі відбувся ХХІV Міжнародний Меморіал тренера Богдана Сцібайла з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2000-2006 р.н. До знакової спортивної події долучився і голова обласного осередку партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП», депутат облради Андрій Цибульський.

Турнір імені Богдана Сцібайла добре знаний у спортивному середовищі України і традиційно на нього приїжджає велика кількість команд. Не виключенням став і цей рік, адже до Тернополя приїхало більше двох сотень юних спортсменів. Три країни представляло 25 команд.

З вісімнадцяти категорій у шести перемогу вибороли діти з Тернопільщини: Аліна Сивак, Павло Ільницький, Сергій Подолянюк, Володимир Рибін, Олег Ключка зі Збража та Андрій Демкович з Теребовлі. Одному із переможців, Володимиру Рибіну, онуку відомого спортсмена і тренера-викладача Тернопілля Олександра Рибіна, «укропівець» Андрій Цибульський вручив і спец-приз.

 

- Дуже приємно, що в Тернополі є такі спортивні династії. Коли Ігор Сцібайло організовує турнір пам’яті свого батька, а Володимир Рибін - продовжує спортивну славу свого діда – його я вирішив заохоти і спеціальним подарунком. Вперше був на такому турнірі і дуже вражений спортивною підготовкою хлопців та дівчат, рівнем проведення заходу. Здоровий спосіб життя, спортивна молодь має бути пріоритетом для політиків і влади, адже ці молоді люди – наше майбутнє, - переконаний Андрій Цибульський. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.