Тернополяни знають як боротись із зникненням каналізаційних люків

Опубліковано в Новини 22.11.2016

За те, що крадуть каналізаційні люки - потрібно карати приймачів металолому, а не злодіїв. 

Останнім часом почастішали крадіжки каналізаційних люків, які потім здають на металолом. Як раніше повідомляли в управлінні ЖКГ, на разі пошуки крадіїв просуваються не в найкращий спосіб і майже безрезультатно. Тому проблема залишається актуальною. Поки правоохоронці розшукують злочинців, а комунальники думають як вирішувати дилему, тернополянин Бачинський Володимир пропонує наступне:

"За кошти приймачів металолому встановити всі каналізаційні люки. Інакше на металобрухті знов і знов будуть появляться крадені люки".

Такий дещо радикально-неординарний спосіб вирішення проблеми, на думку автора петиції, допоможе її вирішити. Адже після таких рішень у приймачів металолому просто таки не буде бажання та причин платити за крадені каналізаційні люки та решітки, оскільки потім вони відшкодовуватимуть із власної кишені.

До кінця збору підписів залишилось ще 24 дні. Поки за петицію проголосувало 25 з 300 необхідних тернополян.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.05.2024 soroka
Андрій Богданець обговорив з дружинами військовослужбовців питання демобілізації
Народний депутат з Тернополя Андрій Богданець спілкувався із дружинами військовослужбовців, які від початку повномасштабного вторгнення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.