«Їздимо по руїнах»: жителі міста на Тернопільщині скаржаться на стан дороги

Опубліковано в Новини 28.10.2021

У мережі жителі Бучача скаржаться на стан дороги від чортківського роздоріжжя до місцевої лікарні.

Це питання люди обговорювали у спільноті «Бучацькі справи».

– Думав прикріпити фотографію , але здається що немає потреби . Про проблемну дорогу з чортківського роздоріжжя і аж до лікарні знають всі , і щоб відремонтувати її , звісно потрібні кошти і час . Тільки скажіть , поки з'являться кошти і почнеться робота - скільки машин повинно залишити там ходову і колеса ? Чого тільки вартує яма посеред дороги там , де тільки починається бруківка ( зі сторони роздоріжжя ) Скільки можна ? Зробіть мінімальний ремонт аби реально було хоча б пережити зиму їздячи по тих руїнах, пише Михаїл Барщевський.

На стан шляху скаржаться й інші місцеві водії.

– Ця ділянка дороги утримується у такому стані для контрасту. Адже, після проїзду нею, всі інші дороги м.Бучач перестають бути аварійними, – пише Андрій Пасічник.

– В кого висока машина з великими колесами, то ще пів біди. А так як я їхала там сьогодні "маленькою" машиною, то було печально, – додає Олеся Олеся.

– Та що там рахувати кількість ям, потрібно ремонтувати негайно, просто встидно що приїжджі люди з жахом їдуть по тій дорозі і я уявляю про що вони думають та якими солодкими словами згадують наше керівництво О Т Г, – пише Любов Пиж.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.