У Тернополі п’яний водій зламав пальця чоловіку, який хотів завадити йому сісти за кермо

Опубліковано в Новини 22.10.2021

Зламав палець перехожому, кермував автомобілем нетверезий і мав при собі предмет схожий на пістолет марки ПМ.

У Тернополі спільними зусиллями гвардійців 2 батальйону 2 Галицької бригади Нацгвардії України та працівниками поліції було затримано місцевого мешканця, який перебував за кермом у нетверезому стані. Окрім того, чоловік мав при собі заборонені речовини.

Близько 21 години на службовий планшет по лінії «102» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Ломоносова біля одного з будинків, водій автомобіля Опель Астра, здійснює рух у нетверезому стані. Прибувши на місце події правоохоронці виявили чоловіка, який був з явними ознаками алкогольного сп’яніння, повідомляють на сторінці 2 Галицької бригади Національної гвардії України.

Завадити керманичу вести автомобіль намагався небайдужий перехожий, який власними силами мав намір витягнути ключі із замка запалення. Натомість водій автомобіля зламав йому палець.

Окрім того, під час огляду салону автомобіля, на підлозі під сидінням водія було виявлено предмет схожий на пістолет марки ПМ, а в лівій дверці знаходився поліетиленовий пакет з насінням речовини рослинного походження вагою близько 5 грамів. Чоловік зізнався, що це насіння рослини конопель, які він зберігав з метою збуту.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Затриманого передали до Тернопільського районного управління поліції.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.