Бізнесмени, держслужбовець та безробітний: хто претендує на посаду голови Теребовлянської громади

Опубліковано в Новини 22.10.2021

У неділю, 31 жовтня, відбудуться вибори голови Теребовлянської громади.

Аналітики Центру суспільних досліджень ПОЛІС проаналізували кандидатів на цю посаду за гендерною, віковою ознаками, здобутою освітою та місцем роботи. Таке дослідження було здійснено на основі даних Центральної виборчої комісії та інших публічних реєстрів.

Так, серед п’яти зареєстрованих кандидатів на посаду Теребовлянського міського голови всі п’ятеро є чоловіками та жодної жінки-кандидатки, повідомляють у Центрі Суспільних Досліджень ПОЛІС.

Щодо вікових особливостей кандидатів, то наймолодшим із кандидатів є самовисуванець Тарас Козак, якому 37 років, а найстаршим із кандидатів -  також самовисуванець Степан Кондира,  якому 59 років. Середній вік кандидатів на посаду Теребовлянського міського голови становить 47 років.

За освітою, згідно даних  сайту ЦВК, всі кандидати мають вищу освіту.

Щодо місця роботи, то за результатами аналізу Центру суспільних досліджень «ПОЛІС», серед кандидатів є два представники бізнесу, один із яких є фізичною особою-підприємцем (Юрій Ништа), а інший директором товариства з обмеженою відповідальністю (Михайло Тимошик). Ще один кандидат на посаду міського голови є держслужбовцем (Олег Продан)  та один кандидат вказав у поданих документах, що він тимчасово не працює (Тарас Козак).

А ось кандидат Степан Кондира, згідно відомостей із сайту ЦВК, вказав що за місцем роботи  він є директором Центру Психоаналізу і психокорекції. Однак пошук такої організації у  Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, публічних реєстрах та інших відкритих джерелах не дав результатів. 

Нагадаємо, що позачергові вибори Теребовлянського міського голови відбудуться 31 жовтня. За даними Державного реєстру виборців, в Теребовлянській міській територіальній громаді, станом на 30 вересня,  зареєстровано 23 тисячі 484 виборці.

До Теребовлянської міської територіальної громади входять місто Теребовля  та села Боричівка, Вербівці, Гумниська, Деренівка, Довге, Долина, Залав'є, Застіноче, Зеленче, Кобиловолоки, Кровинка, Ласківці, Лошнів, Малів, Млиниська, Мшанець, Нова Могильниця, Остальці, Острівець, Підгайчики, Підгора, Плебанівка, Романівка, Семенів, Слобідка, Стара Могильниця та Сущин. 

Головне фото: з відкритих джерел 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.