На Тернопільщині чоловіки справили нужду в автобусній зупинці

Опубліковано в Новини 20.10.2021

На Тернопільщині невідомі чоловіки викинули на автобусній зупинці сміття та справили там природню потребу.

Про це написала Любов Васенько у спільноті «Коропець-ІНФО».

– Зупинка біля Нижнівського моста... Мені прикро, що я стала свідком такої неприємної ситуації, але це спонукало мене написати депутатське звернення, щоб притягнути цих людей до адмінвідповідальності. Це авто їхало з сторони Монастириська, де 500 метрів до цієї зупинки, в Добромишлі є збудований туалет! Але ж ні, це треба зупинитись тут, викинути з машини сміття і на очах інших людей справити нужду! написала Любов Васенько.

У коментарях під дописом користувачі розділилися на дві групи. Одні засуджують вчинок чоловіків, інші пишуть, що на зупинці повинен бути облаштований і туалет, і сміттєві контейнери.

– Питання до влади. Наприклад, я готовий самостійно встановити смітник. Хто буде звідти забирати сміття? А ті що на фото, то їм ні смітник, ні туалет не допоможе. Впевнений, що вони на лавку не сядуть, а залізуть з ногами, з «сьомками» і з звуками ги-ги, прокоментував Віталій Михальчук.

– Європа – це коли люди свідомі громадяни, які знають свої обов'язки. Ви хочете, щоб вам політики робили Європу, а так не буває, треба починати з себе (звичайних людей), написала Валентина Шумахер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.