У Тернополі розкажуть про командну роботу в колективі

Опубліковано в Новини 21.11.2016

Та різницю між двома поняттями.

Книгарня “Є” запрошує на розмову з баріста і власником закладу «Карма Кава» Олексієм Широковим на тему «Про різницю між колективом і командою». Захід відбудеться 23 листопада. Початок – о 18.00. Модератор – Юрій Матевощук.

Сьогодні команда є найбільш прогресивним інструментом досягнення поставлених цілей, на відміну від, наприклад, «совкового» колективу, йдеться на сайті книгарні «Є». Різниця між колективом і командою величезна, але не завжди всім зрозуміла. Створити колектив легко, команду – складно. Однак, тільки працюючи в команді, можна досягати великих результатів і робити справді важливі проекти.

— Що ж таке команда і чим вона відрізняється від колективу;
— як обирати людей у команду;
— які є стадії формування команди;
— як розподіляти ролі в команді;
— правильна позиція лідера в команді;
— як мотивувати людей на досягнення спільних цілей;
— які є особливості управління командами «нового покоління»?

Про це поговоримо під час зустрічі.

Олексій Широков – підприємець, баріста, засновник і власник культового кафе «Карма Кава» у Тернополі. У 2012 відкрив для себе кавовий світ. Почав сприймати каву як повноцінну страву, а не як додаток до сніданку. Відкрив перше кафе в місті, де почали смажити каву як для себе, так і для інших закладів. Крім роботи, прагне вдосконалити місто, в якому живе. Пробує оживити його історію, повернути дух співпраці та толерантності, що панував. Учасник проекту «Тарнополь: Місто, якого нема», метою якого є пошук підземель, на яких будувався Тернопіль. Ведучий у фільмі «Незвичайна Прогулянка або Маленькі Історії Незвичайного Міста».

Адреса книгарні «Є»:
м. Тернопіль,
вул. Валова, 5-9.
Тел.: (0352) 25 44 59

Вхід вільний.
Медіапартнер заходу – тижневик «Український тиждень».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.