З бурульками у Тернополя борються альпіністи

Опубліковано в Новини 19.11.2016

Тернополян просять віднестися до проблеми з розумінням.

Покрівлі на вулицях Сліпого та Листопадовій очищали від снігу альпіністи компанії “Терра Альп”. Працювали вони на замовлення ТОВ “КоменергоТернопіль”, яке обслуговує ряд будинків у центральній частині міста. Відтак сьогодні позбутися бурульок та снігових напливів альпіністи допомогли у будинках на вулиці Йосипа Сліпого, Листопадовій та Валовій. Як розповів директор товариства «КомЕнерго-Тернопіль Ігор Кравець, суттєві незручності при виконанні робіт створюють припарковані близько до будинку автомобілі. Це не дозволяє ефективно здійснити прибирання автотранспортом та існує ризик пошкодити уламками льоду транспортні засоби.

– Тому просимо всіх мешканців з розумінням ставитися до прохання наших працівників на нетривалий час припаркувати авто в іншому місці, – зазначив Ігор Кравець.

Крім того, фахівці просять не ігнорувати попереджувальні стрічки і обходити іншим тротуаром в той час, коли на покрівлі проводяться роботи із очищення снігу.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.