Більше ста одиниць техніки розчищають дороги Тернопільщини

Опубліковано в Новини 18.11.2016

Приводячи місто та область в порядок.

Прес-служба Служби автомобільних доріг Тернопільської області повідомила, що допомагає місту очистити дороги від наслідків снігопаду. Роботу розпочали з вулиці 15 квітня. Наразі, працює 6 одиниць техніки -  4 грейдери та 2 піскорозкидачі.

Решта техніки, в кількості більше 100 одиниць, працює на дорогах загального користування Тернопільщини, розширюючи проїжджу частину, а також обробляючи дорожнє покриття протиожеледними сумішами.

Нагадаємо, що 13 листопада на Тернопільщині випала місячна норма опадів у вигляді снігу. Наслідки стихії на дорогах державного та місцевого значення ліквідовано, проїзд забезпечено по всій мережі доріг загального користування.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.06.2024 soroka
Перший пішов: деталі обміну засудженого єпископа УПЦ (МП). Хто наступний?
В українському суспільстві активно обговорюють питання передачі Росії засудженого в Україні митрополита Тульчинського і Брацлавського…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.