Поблизу Тернополя водій «LEXUS» збив регулювальника дорожнього руху

Опубліковано в Новини 18.11.2016

Слизькі дороги та неуважність пішоходів - одна з причин аварійності на дорогах міста та області.

За добу 16 листопада трапилося п'ять дорожньо-транспортних пригод, дві з них внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Про це повідомили в ГУНП області.

Близько п'ятої ранку в Кременецький відділ поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілими на об'їзній дорозі. При виїзді слідчо-оперативної групи з'ясувалося, що водій автомобіля марки "ОПЕЛЬ-ОМЕГА" не врахував погодних умов, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із вантажівкою "ДАФ ФТ ХФ 105.460".

В результаті ДТП водій легківки отримав тілесні ушкодження. Його не госпіталізовували.

Травму на дорозі отримав і працівник управління надзвичайних ситуацій. О 17:30 в Тернополі водій автомобіля «LEXUS LX 470», рухаючись вулицею Микулинецькою, здійснив наїзд на рятувальника, який допомагав регулювати дорожній рух. Потерпілого з забоями та гематомами доставили в травмпункт.

Із травмою грудної клітки, в стані алкогольного сп'яніння до лікарні швидкої допомоги потрапив житель обласного центру, 1873 року народження. Його близько 21:20 на проїжджій частині збив водій автомобіля «ФІАТ ДУКАТО».

По усіх дорожньо-транспортних пригодах триває слідство.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.