У громадському транспорті Тернополя діють нові тарифи на проїзд

Опубліковано в Новини 02.10.2021

З 1 жовтня у Тернополі вступили у дію нові тарифи на проїзд у громадському транспорті, а оплату за проїзд відтепер здійснити можна лише у безготівковій формі.

Розпочала функціонувати у міському громадському траснпорті і нова послуга «Єдиний квиток», що дає можливість пасажирам впродовж 30-ти хвилин безкоштовно пересісти в інший автобус чи тролейбус без повторної сплати за проїзд. Доступна послуга як в муніципальних автобусах та тролейбусах, так і в автобусах приватних перевізників («маршрутках»).

Так, з 1 жовтня сплатити за проїзд у тролейбусах або автобусах Тернополя можна:

  • безконтактною банківською картою;
  • пристроєм з функцією NFC;
  • «Соціальною картою тернополянина»;
  •  неперсоніфікованим електронним квитком або разовим проїзним квитком.

Вартість проїзду у міському громадському транспорті відтепер є однаковою як для тролейбусів, так і для автобусів (в звичайному режимі руху і в режимі маршрутного таксі ) та становить:

  • 8 гривень - при розрахунку за проїзд у тролейбусі, комунальному автобусі або маршрутному таксі «Соціальною картою тернополянина»;
  • 9 гривень - для пасажирів, що здійснюватимуть оплату за проїзд у міському громадському транспорті неперсоніфікованим електронним квитком (так званим проїзним квитком);
  • 10 гривень - для пасажирів, що сплачуватимуть за проїзд у громадському транспорті  безконтактною банківською картою, пристроєм з функцією NFC або разовим проїзним квитком.

Усю систему пільг на проїзд у громадському транспорті для учнів, студентів, пенсіонерів, учасникв бойових дій та інших пільгових категорій населення збережено. Детальніше - за посиланням.

У Тернополі функціонує 44 авторизованих пункти, де можна буде придбати неперсоніфікований електронний квиток для проїзду у громадському транспорті, поповнити його та поповнити «Соціальну карту тернополянина».

Придбати разовий квиток на проїзд у громадському транспорті можна в терміналах самообслуговування EasyPay, яких у Тернополі налічується більше 110 одиниць у різних мікрорайонах міста. Дізнатися адресу найближчого терміналу можна у таблиці або за посиланням.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.