На Тернопільщині чоловік побився з поліціянтами через їхню непрофесійність

Опубліковано в Новини 17.11.2016

Порушника-"революціонера" чекає кримінальна відповідальність.

Як повідомили в ГУНП області, частину другу статті 345 Кримінального кодексу України правоохоронці інкримінують жителю райцентру Ланівці. За нанесення тілесних ушкоджень працівникам поліції зловмисникові загрожує обмеження або  позбавлення волі до  п’яти років.

Потерпіли від рук лиходія троє поліцейських. Спочатку в адміністративному приміщенні відділення 27-річний лиходій накинувся з кулаками на керівника слідства, звинувативши останнього у непрофесіоналізмі, а згодом вчинив злісну непокору та завдав тілесні ушкодження ще двом правоохоронцям.

Як з’ясувалося, зловмисник невдоволений ходом досудового розслідування кримінального правопорушення, розпочатого за фактом дорожньо-транспортної пригоди, де він визнаний як потерпілий. Але це не дає права ні йому, ні будь-кому іншому спричиняти шкоду здоров’ю правоохоронців.

Усі троє потерпілих зверталися за допомогою до медиків, але госпіталізовані не були. Їм видано направлення на проходження судово-медичної експертизи.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

До слова, протягом 2016 року ланівчанин сім разів притягувався до адміністративної відповідальності: двічі - за дрібне хуліганство, п’ять разів – за неправдиві виклик спецслужб.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.06.2024 soroka
Перший пішов: деталі обміну засудженого єпископа УПЦ (МП). Хто наступний?
В українському суспільстві активно обговорюють питання передачі Росії засудженого в Україні митрополита Тульчинського і Брацлавського…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.