У Тернополі нагородили кращих фахівців у галузі фізичної культури і спорту

Опубліковано в Новини 27.09.2021

Днями міський голова Сергій Надал відзначив подяками та цінними подарунками кращих тернопільських спортсменів, викладачів, спортивних волонтерів, ветеранів та аматорів у галузі спорту.

Урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту відбулися у фізкультурно-оздоровчому комплексі (ФОК) за адресою вул. Братів Бойчуків, 4-А.

- Кожного року кількість професійних спортсменів, що представляють Тернопіль і Україну на всеукраїнських спортивних турнірах і міжнародних змаганнях, стає все більше. Зростає і кількість  тернополянам, які підвищують рівень спортивної культури на аматорському рівні. Хочу відзначити, що у місті кожного року стає все більше спортивних об’єктів, і попит на них зростає, - відзначає Сергій Надал. - Адже практика «Громадського бюджету», який діє в місті з 2017 року і дотепер, показує, що автори все більше розробляють проєктів з облаштування нових спортивних локацій. Завдяки збереженій мережі спортивних закладів маленькі тернополян мають змогу розвивати свої таланти. Дякую ветеранам спорту, які закладали основу для фізичної культури та її розвитку. Бажаю усім вам міцного здоров’я, нових здобутків, натхнення і нехай збуваються всі ваші мрії.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.