На Тернопільщині триває ремонт автомобільних доріг

Опубліковано в Новини 26.09.2021

Як розповідає начальник управління розвитку інфраструктури та дорожнього господарства Олег Продан, готовність Дороги Єдності М-30 у Тернопільській області становить близько 80 %.

Підрядні організації укріпили основу завтовшки 22 см на усій протяжності дороги Стрий – Ізварине від обласного центру до межі з Прикарпаттям. Триває ремонт ділянки у межах міста Бережани, де капітальний ремонт включає відновлення комунікацій, інформують у ТОДА.

- На Дорозі Єдності проводяться ремонтні роботи автошляху до міста Бережани та за населеним пунктом, до кордону з Франківщиною. Це складна ділянка. Оскільки роботи проводяться у місті, де ремонт включає відновлення комунікацій, - каже Олег Продан.

Окрім цього, вперше за 30 років ремонтують дорогу Т-20-02 Тернопіль – Скалат – Жванець.  Автошлях територіального значення протяжністю 171,8 км. Це найдовша територіальна дорога краю.

- Підрядник уже завершив влаштування верхнього шару асфальтобетону біля міста Скалат. Також службою автомобільних доріг оголошені додаткові тендерні закупівлі щодо продовження ремонту цієї ділянки, - розповідає Олег Продан.

Проводяться роботи на автошляху Т-09-03 Галич – Підгайці – Сатанів. Дорожники укріплять основу на глибину 22 см методом холодної регенерації, влаштують 2 шари асфальтобетонного покриття. У населених пунктах буде освітлення та тротуари.

Фото: з відкритих джерел

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.