На Тернопільщині затримали дачного злодія

Опубліковано в Новини 24.09.2021

У вчиненні майнових злочинів співробітники Тернопільського відділення поліції підозрюють 25-річного жителя Великоберезовицької селищної громади. Поліцейські встановили причетність чоловіка до трьох фактів крадіжок з дачних будинків.

До правоохоронців почали надходити повідомлення про крадіжки з дач поблизу села Буцнів. Злочини скоювали вночі. З осель виносили електро та будівельні інструменти. До чужих будинків крадій проникав, зламуючи замки вхідних дверей та розбиваючи вікна. Потерпілі оцінювали збитки від тисячі до семи тисяч гривень.

У ході проведення оперативних заходів співробітники карного розшуку встановили особу зловмисника. Ним виявився неодноразово раніше судимий 25-річний місцевий житель.

Крадені речі зловмисник збував, а гроші витрачав на власні потреби.

За усіма фактами слідчі розпочали кримінальне провадження. Дії фігуранта кваліфікують за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене йому може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.