Тернополянин обшахраював власника іномарки

Опубліковано в Новини 19.09.2021

Правоохоронці Тернопільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження щодо жителя міста 1984 року народження. Підозрюваний обшахраював свого знайомого, продавши його автомобіль.

Як повідомив тернополянин, він звернувся за допомогою до свого приятеля, який займається фарбуванням машин.  Чоловіки узгодили строк виконання робіт після чого заявник мав забрати оновлену іномарку з ремонту.  Однак через певний проміжок часу до нього зателефонував невідомий чоловік з проханням передати права на транспортний засіб. Додзвонювач пояснив , що придбав авто в майстра й оплатив її вартість. Власник автомобіля звернувся за допомогою до правоохоронців для встановлення обставин події.

Працівники поліції опитали підозрюваного, у скоєному він зізнався. Тернополянин розповів, що вчинити протиправне його підштовхнуло скрутне матеріальне становище.

Тепер йому доведеться відповісти перед судом за вчинення злочину передбаченого статтею 190 Кримінального кодексу України.

Триває слідство.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.