Потяги на Тернопільщині курсують за графіком

Опубліковано в Новини 15.11.2016

Через негоду спостерігалися запізнення або відміну деяких поїздів. Зараз же, переконують залізничники, ситуація внормувалася.

Пасажирські поїзди, як у далекому, так і у приміському сполученнях відправляються за графіком, повідомляє прес-служба ПАТ "Укрзалізниця". Наразі скорочується час затримок у дорозі тих поїздів, рух яких було ускладено через негоду. Продовжується робота щодо остаточного введення у графік руху близько 10 поїздів. Їх максимальний час затримки не перевищує 1 години.

У ліквідації наслідків снігопаду було задіяно понад 5 тис. залізничників та 13 снігоочисних і снігоприбиральних машин. Вже ліквідовано знеструмлення двох ділянок на території регіональних філій: «Львівська залізниця» та «Південно-Західна залізниця».

Найвищий сніговий покрив спостерігався у Тернополі – 60 см, Шепетівці – 50 см, Жмеринці – 30 см, Львові та  Івано-Франківську – 35 см.

Нагадаємо, що попри негоду 14 листопада на маршрути вийшли усі пасажирські поїзди. Залізничники сформували достатній запас вугілля для опалення вагонів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.